Photobooth props kopen voor je bruiloft? Snorren en brillen op een stokje koop je bij photoboothprops.nl

Als ‘de fotohokjes professionals’ van Nederland proberen we dagelijks om de belevenis in en rondom onze fotohokjes naar een hoger niveau te brengen.
Zo kwamen we afgelopen jaar als eerste met de fotostrip op de markt en zijn we op dit moment een oude Volkswagen T2 aan het ombouwen tot fotohokje.

Maar, er is meer… We barsten namelijk van de energie!
Steeds vaker zien we dat onze klanten vragen om brillen en snorren op stokjes! Via Etsy worden heel veel brillen en snorren op stokjes verkocht, veelal vanuit Amrerika.
Leveringstijden van een week zijn geen uitzondering en het personaliseren van de props is veelal niet mogelijk!

Met deze feiten in gedachten zijn we aan de slag gegaan met ons nieuwe concept: www.photoboothprops.nl – Gekheid op een stokje-

Via Photoboothprops.nl kan iedereen gemakkelijk en snel photoboothprops bestellen.Bestel je voor 15:00 uur, dan heb je de props als het goed is de volgende dag al in huis!
Het is ook mogelijk om de pakketten te personaliseren naar thema kleur en zelf met eigen teksten.

Brillen op een stokjephotobooth-attributenSnorren op een stokje

19 november 2012

Klanten van hét fotohokje vertellen…

Wat geweldig dit zeg! Origineel, leuk, lachwekkend en erg leuke foto's als resultaat. De foto's konden onze gasten in het gastenboek plakken en hier kijken wij nog erg vaak naar. Iedereen heeft het er over, iedere gast vond het ook ge-wel-dig! De communicatie, afspraken en flexibiliteit van Jasper en zijn team is ongekend. Mede door zijn enthousiasme hebben wij de dag van ons leven gehad, dit omdat hij ook onze bruidsfotografie deed. We geven dit 'fotohokje' een 10, dit is het ook dubbel en dwars waard. Jammer dat er geen 11 of 12 punten zijn. :) Echt een aanvulling voor elk feest!

Jan & Saskia

Deze bedrijven gingen je voor!

AMI Kappers Fotobelevenis

Steps Fotobelevenis

Superstar Fotobelevenis

ING Fotobelevenis

© 2017 Het Fotohokje • Site by: Branding New

^
Bel direct!